Nyheter

Årsstämma avklarad - nytt år, nya möjligheter!

Hej medlemmar,

 

Så var årets stämma avklarad. Vi hade en trevlig mix av digital och fysisk närvaro, och allting gick som det skulle (förutom en och annan rundgång, men det är nästan obligatoriskt vid digitala möten!). Stort tack till alla som deltog. 

 

Styrelsen sitter kvar i stort sätt oförändrat. Catrin Renström sitter kvar som ordförande och Leo Savolainen som sekreterare. De förändringar vi ser är att Claes Aurell och Anton Ljungberg kliver ner från sina poster som vice ordförande och kassör. Vi tackar stort för deras insatser under detta och föregående år!

 

Ny ledamot är Therese I Lindqvist, som suttit med som suppleant under 2020. Hon blir nu kassör. Vi välkomnar henne och tackar för att hon vill vara med ett år till.

Våra suppleanter sitter också kvar - där har vi alltså Dario Acamovic, Alex Goliakovich, och Olle Forkman. Också kul att ha er kvar i gänget! Stort tack även till valberedningen Eva Rubenson och Jenny Aurell för deras fina arbete och till Christian Hoff för hans trogna revisionsarbete. Vi har sån tur som har så drivna och engagerade medlemmar som drar sitt strå till stacken. 

 

Än är det inte för sent att engagera sig. I år hoppas vi kunna öka sociala evenemang och medlemsaktiviteter. Har du kanske någon idé du vill förverkliga? Något du känner vi borde förbättra? Kanske vill du hålla i en workshop inom ditt specialområde? Ordna en tipsrunda eller starta en syklubb. Detta är vår bostadsrätt, vårt boende, och vår trivsel. Här har du chans att påverka hur ditt boende ska vara. Det blir vad vi gör det till!

Kittlar det lite i dig när du läser detta så kontakta oss gärna på  och berätta för oss vad du har på hjärtat. Styrelsen finns här för att hjälpa till. 

 

Protokoll från årsstämman kommer delas ut snart. Nu tar ordförande lite semester och är tillbaka (mentalt) i juli. 

Hälsningar,

ordförande och hennes Lobelia